Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Red velvet cake pops er små, lekre og røde sjokoladekaker på pinne som er dyppet i hvit sjokolade og rullet i kakepynt. Du baker dem i muffinsformer og serverer til fest.
Peanøttsmør cake pops smaker deilig av peanøttkrokan og salt karamell. Smuldre en kakebunn, trill ut kuler, sett pinne i, og dypp i smeltet sjokolade. Nyt!
Cake pops med frukt og sjokolade er lekre små sjokoladekaker i biter som er satt på pinne, og dyppet i flytende hvit sjokolade. Herlig til bursdagsfest!
Mini Victoria sponge cake er en saftig minikake av smør, sukker og egg som du baker i muffinsbrett. Server delt i to med pisket krem, eller kremost og jordbær.
Formkake med appelsin og valmuefrø blir også kalt poppy seed cake. Den er saftig, med smak av situs med deilig melisglasur på toppen. Passer godt til kaffen eller som dessert.